Overhemden online kopen


Categories :

Sharing is caring!

Overhemden online kopen klinkt misschien wat raar want wie doet dat nu… Een overhemd koop je toch zowieso in de winkel?? Ja, dat dacht ik tot voor kort ook maar eigenlijk is het veel eenvoudiger van ze online te bestellen! Er zijn natuurlijk een paar factoren waar je rekening mee moet houden maar eens je je weg gevonden hebt is het super eenvoudig en super snel geregeld.

Ik koop zowieso meer en meer online een hemd is niet iets waar je direct aan denkt als het om online aankopen gaat. Onlangs kwam ik toevallig op de site van een echte overhemden specialist en toen dacht ik bij mezelf, ach waarom niet. Voor mijn werk draag ik quasi elke dag een ander hemd dus ik ken er wel één en ander van. Uiteindelijk is het simpel, je moet zeker en vast je maat kennen en voor de rest moet je het enkel mooi vinden.

Op de site van overhemden.com verkopen ze hemden voor mannen en vrouwen en je hebt de keuze uit ontelbaar veel verschillende modellen van verschillende merken. Dat is eigenlijk nog het moeilijkste van heel de zaak… welk merk moet je kiezen. Ze hebben bekende merken zoals Calvin Klein en Lacoste maar ook een heel deel andere merken waar ik nog niet van gehoord had. Ik ben uiteindelijk gegaan voor Arrow shirts omdat de hemden van dat merk er het meest zakelijk uitzien. Ik kende het niet maar in Amerika is dit blijkbaar een heel bekend merk.

 

arrow-logo-grijs

 

Bestellen is zoals bij de meeste webshops heel eenvoudig. Je kiest een model, kiest de maat, je betaald en enkele dagen later zit het hemd netjes in je bus. Ik zei het al, eens je het éénmaal gedaan hebt is er niks aan!

Als je niet goed weet welk hemd je voor welke gelegenheid moet nemen dan moet je deze pagina op Wikipedia eens bekijken:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Overhemd#Boord

Veel succes met het kiezen!

 

 

Sharing is caring!

Geef een reactie