Geef je communicant een mooi aandenken!

aandenken aan communie

Categories :

Sharing is caring!

De communie, of het nu de eerste of de plechtige is, blijft toch een speciaal moment voor de kinderen. De kerk hoort er natuurlijk bij maar laat ons eerlijk zijn, het zullen vooral het grote feest en de vele cadeautjes zijn die ze zich later herinneren. Ik vind het dan ook belangrijk om een mooi aandenken te voorzien bij een communie.

Op de website van Yoursurprise spelen ze hier handig op in en hebben ze een hele resem aandenkens geselecteerd. Hieronder geef ik jullie een paar leuke tips mee.

Aandenken aan de communie

Ga zeker en vooral zelf eens een kijkje nemen op de communie afdeling van Yoursurprise want mijn smaak is waarschijnlijk niet dezelfde als die van jullie.

In ieder geval, dit zijn mijn favorieten:

Een Communie-gastenboek. Dit is een gepersonaliseerd boekje waar de gasten een boodschap voor de communicant kunnen inschrijven. Zeker een item dat ze nooit gaan weggooien.

Een Communie-spaarpot. Op een feest worden er dikwijls centen gegeven en die kunnen ze dan ineens wegsteken in hun nieuw spaarpot. Misschien gaat deze niet zo lang mee als het boekje maar het zal toch een paar jaar op hun kamer staan denk ik.

Daarnaast vind ik deze kauwgum pakjes ook heel leuk om uit te delen aan de kinderen die op het feest aanwezig zijn. (Of nadien aan klasgenoten, of …)

Als je vraagt aan de kinderen zelf wat ze graag willen hebben dan is de kans groot dat deze één van hun favorieten zal zijn! Dit is een gepersonaliseerde XXL Toblerone reep!

communie aandenken

En? Wat denken jullie ervan? Laat gerust jullie mening horen in de commentaren hieronder.

Sharing is caring!

8 thoughts on “Geef je communicant een mooi aandenken!”

Geef een reactie