Virtual reality brillen zijn compleet in!


Categories :

Sharing is caring!

Je zag ze in 2016 hier en daar al voorbij komen maar in 2017 zullen deze virtual reality brillen helemaal populair gaan worden. Het lijkt bij de meeste examplaren wel wat op een skibril maar eigenlijk zijn het geen echte brillen. Het zijn accessoires voor je smartphone waarmee je jezelf in een virtuele realiteit waant.

Hoe werken virtual reality brillen?

Om te beginnen heb je een smartphone en VR bril nodig. Je moet op je telefoon een Virtual Reality app downloaden en die openzetten. Eens de app geopend is bevestig je de telefoon in de VR bril en je zit onmiddellijk in een virtuele wereld. Vroeger leek het wel iets dat enkel in Sience Fiction films kon bestaan maar nu kan je dus gewoon thuis op de bank virtual reality beleven.

Qua apps valt het ook allemaal nogal mee. Voor Android heb je al gauw enkele tientallen apps die je gratis kan downloaden.

Klik hier voor Android apps.

Voor Iphones heb je uiteraard ook verschillende apps en die kan je downloaden via de App store.

vrapps

Hierboven staat een screenshot van de Apple app store. Je ziet het, keuze genoeg. Roller coasters, een soort Jurassic Park, enz. Je kan het allemaal dowloaden.

Waar kan je virtual reality brillen kopen?

virtual reality brillenDe brillen vind je tegenwoordig zowat overal. Ik heb gezien dat grote spelers zoals Orange en Proximus de brillen ook aanbieden maar als je een beetje prijsbewust bent koop je ze beter ergens anders.

Bij Gadgethouse.be hebben ze een paar verschillende modellen en er staat er zelfs één tussen van maar 6 euro. Dat is dan wel een virtual reality bril uit karton maar het werkt wel degelijk.

Het model op de foto hiernaast kost 29 euro en is volgens mij de beste koop.

Heb je zelf al een VR bril? Laat ons dan zeker even weten waarop we moeten letten bij de aanschaf ervan.

 

 

Op zoek naar een betaalbare Iphone? Check dan zeker de website van Leapp even!
 

Sharing is caring!

Geef een reactie