Beveilig uw huis met een alarmsysteem – met korting!

alarmsysteem

Categories :

Sharing is caring!

De winterperiode is een top periode voor inbrekers. Overdag is het grijs en vroeg donker dus dat is ideaal voor hen om hun slag te slaan. Veel mensen gaan met z’n tweeën werken en dus hebben inbrekers meer en meer de gewoonte van overdag, als het net donker is, in te breken.

Gelukkig kan je zelf heel wat doen om inbraak te voorkomen.

Tips om inbraak te voorkomen

  • Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten. Een inbreker kan anders een raam inslaan en zo de deur openen of binnenkomen via de methode van gaatjes boren (zie inbraakmethodes).
  • Sluit altijd alle deuren en ramen. Vergeet vooral niet wc-raampjes of ramen en deuren van een garage.
  • Verstop geen sleutels buiten de deur. Deurmat en bloempot zijn geen geheime plaatsen.
  • Hang geen adreslabel aan uw sleutel(bos). Wanneer u de sleutelbos verliest of als deze gestolen wordt, maakt u het een inbreker wel erg makkelijk.
  • Zorg dat u geen grote hoeveelheden geld in huis heeft.
  • Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht van voorbijgangers.

Plaats een alarmsysteem

Als je alle bovenstaande tips al toepast is er nog één optie die echt heel effectief is en dat is een alarmsysteem plaatsen. Professionele inbrekers weten maar al te goed wat een echt of een nep systeem is en als ze merken dat jij een goed alarm hebt laten ze je huis wel links liggen!

Vroeger was een alarmsysteem peperduur maar gelukkig is die tijd voorbij. Tegenwoordig vind je voor een kleine honderd euro al een betrouwbaar systeem.

Sowieso heb je niet altijd een compleet systeem nodig. Bij Bol.com hebben ze allerlei spullen die dikwijls met een mooie korting kan kopen.

 

Sharing is caring!

1 thought on “Beveilig uw huis met een alarmsysteem – met korting!”

Geef een reactie