Gadgets als relatiegeschenk


Categories :

Sharing is caring!

U wilt als zelfstandige uw beste klanten bedanken met een relatiegeschenk maar u wil liever geen pen of geen kalender geven? Doe dit jaar eens iets origineels en geef een (gepersonaliseerd) gadget cadeau voor eindejaar!

Hieronder geef ik een opsomming van webwinkels waar je leuke gadgets en originele spullen kan kopen voor je goede relaties.

Yoursurprise.be

Yoursurprise.be is een webwinkel die gespecialiseerd is in gepersonaliseerde cadeaus. Ideaal dus als relatiegeschenk. Je kan het zo gepersonaliseerde-wijngek niet bedenken of zij kunnen het personaliseren voor jou. Ze hebben kleine spullen die gegraveerd kunnen worden, dingen waar je een foto op kant laten printen en ook flessen drank waar je een persoonlijke doos of eitket voor kan laten maken.

Wijn is iets dat dikwijls gegeven wordt op het einde van het jaar en daarin hebben ze een uitgebreid aanbod. Laat een etiket maken met het logo en de naam van je zaak en je klanten zullen met plezier aan je terugdenken als ze de lekkere wijn aan het uitdrinken zijn.

Als het allemaal wat meer mag kosten kan je de wijn ook vervangen door champagne of er gepersonaliseerde wijn- of champagneglazen bij doen.

Gadgethouse.bepowerball

In deze webwinkel hebben ze een bijzonder groot aanbod gadgets. De meeste zijn eerder voor persoonlijk gebruik maar een Powerball kan je perfect geven aan je klanten.

Een Powerball is een hip gadget waarmee je klanten uren zoet gaan zijn.

Door de bal te bewegen met je hand wordt hij alsmaar zwaarder en zwaarden en zo kunnen ze ineens hun armspieren trainen.

Gocustomized.com

gocustomizedDit is een beetje hetzelfde verhaal als Yoursurprise. Hier maken ze ook gepersonaliseerde gadgets maar ze maken enkel hoesjes voor de smartphone en de tablet.

Zit je als ondernemer zelf in de IT of technische zaken dan is dit misschien wel iets voor je klanten of zelfs je personeel!

Bekijk Gocustomized.com voor meer informatie.

 

Veel plezier met de eindejaarsperiode en veel success met de zaken in het nieuwe jaar!

 

Sharing is caring!

Geef een reactie