Security gadgets erg in trek!


Categories :

Sharing is caring!

Wat opvalt de laatste weken is dat security gadgets erg in trek zijn. Mensen voelen zich blijkbaar niet gerust en gaan daarom massaal op zoek naar alarm systemen en camera systemen om hun huis en zichzelf te beveiligen. Ik ben geen expert maar het zou me niet verbazen dat de aanhoudende conflicten en de grote vluchtelingenstroom er toch iets mee te maken hebben. Laat ons eerlijk zijn, je kan ook gewoon de krant niet meer openslaan of je leest wel iets over inbraken, overvallen, enz.

Wie vroeger dacht aan een alarmsysteem moest al vlug enkele honderden euro’s uitgeven maar die tijd is (gelukkig) veranderd. Met de nieuwe technologieën is het ook niet meer nodig om allerlei kabels te trekken want de meeste alarmen en camera’s werken momenteel met wifi.

Als je interesse hebt in betaalbare security gadgets moet je zeker HIER even kijken. We hebben er een heel deel samengezet en de bedoeling is van het aanbod nog uit te breiden met allerlei gadgets die je kunnen helpen om jezelf beter te beveiligen.

camera-draadloosOverzicht security gadgets

Momenteel hebben we enkel camera’s en alarmen in ons aanbod maar we hopen van dit aanbod snel te kunnen uitbreiden met andere gadgets.

Bij de camera’s zittende prijzen momenteel tussen de 70 en de 200 euro. Voor die prijs heb je een werkende IP camera waarvan je de beelden op je smartphone of op je pc kan volgen. Erg handig want zo kan je eender waar zien wat er zich afspeelt in de ruimte waar de camera hangt.

Deze camera’s kan je indien gewenst nog uitbreiden met een dummy-camera. Dat is een camera die er uitziet als een echte maar in werkelijkheid is het gewoon een leeg omhulsel. Deze zijn veel goedkoper maar hebben wel een afschrikkend effect.

 

 

Sharing is caring!

Geef een reactie