De beste Pokémon gadgets


Categories :

Sharing is caring!

Pokémon is dé hype van 2016 dat is duidelijk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er allemaal verschillende soorten gadgets te vinden zijn die met Pokémon te maken hebben. Wil je de kinderen een plezier doen? Koop ze dan Pokémon gadgets! Ik heb een paar sites bezocht en hieronder geef ik jullie een opsomming van de beste Pokémon gadgets die er te vinden zijn.

De beste Pokémon gadgets

Pokémon boek en hulpmiddel om Pokémons te vangen

Op de site van Gadgethouse.be hebben ze maar twee gadgets: een boek en een hulpmiddel om Pokémons te vangen.

Pokémon-pokaboom Pokémon-go-boek

In het boek staan allerlei tips en trucs waarmee het spel veel vlotter zal verlopen. Ideaal om dit te kopen voor mensen die het maximum uit hun spel willen halen.

De Pokaboom is een hulpmiddeltje dat je over het scherm van je telefoon kan steken. Er zitten drie gleuven in waarmee je altijd raak gooit met de Pokéballs. Is dit valsspelen? Nee hoor, gewoon een handig en slim hulpmiddeltje. Ze hebben dit voor verschillende populaire modellen van telefoons.

Interessen? Gewoon even doorklikken naar Gadgethouse.be.

Pokémon t-shirts

pokémon-tshirtBij Giftsgadgets.be hebben ze Pokémon t-shirts. Op het shirt staat enkel het bekende woord “Gotcha!” dus het is een redelijk discreet t-shirt dat dus ook gedragen kan worden door volwassenen.

De t-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten en in zwart of wit. Ze hebben een dames model en een model voor heren.

Het is een beperkte opgave dus als je er één wil hebben moet je zeker niet te lang wachten!

Bestellen doe je hier.

Extra batterij kracht tijdens het spelen

Dit heeft niet rechtstreeks iets te maken met Pokémon maar het is algemeen geweten dat je batterij razendsnel leeg gaat als je Pokémon Go speelt. Gelukkig bestaan ook daar hulpmiddeltjes voor. Deze battery case kost net geen 25 euro en komt uiteraard ook van pas als je geen Pokémon Go aan het spelen bent.

pokémon-battery-pack

Deze battery pack bestellen kan bij Megagadgets.be. Ik zie op de site enkel een pack voor Iphone staan maar ik vermoed dat je ze ook voor andere telefoons kan vinden.

Allerlei Pokémon gadgets

De meeste Pokémon gadgets heb ik gevonden op de site van Collishop.be. Op die site hebben ze een 50tal verschillende dingen. Ik noem er een paar op: boekentassen, een Pokémon Monopoly, Pokémon popjes, t-shirts, videospellen, Pokémon kaarten, enz.

de beste Pokémon gadgets

Als je op de site bent zoek je gewoon via de zoekfunctie op “Pokémon” en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de beste Pokémon gadgets.

Ken je zelf nog goede sites? Zet ze gerust in de commentaren!

 

 

Sharing is caring!

Geef een reactie