Boho Ibiza accessoires en gadgets


Categories :

Sharing is caring!

Ibiza, feesteiland voor de ene, prachtig relaxeiland voor de andere. Wat jouw smaak ook is, het is een eiland met een eigen stijl waar iedereen zich thuis kan voelen.

Die Ibiza stijl wordt ook wel Boho genoemd, afkorting van Bohemian. Typisch aan deze stijl is dat het heel hippie-achtig is en dat er veel accessoires worden gebruikt.

De Boho Ibiza stijl beperkt zich niet enkel tot juwelen en kleding maar je kan ook mooie items voor in je interieur vinden.

Het liefst van al ga ik gewoon naar daar om ter plaatse rustig over een hippie markt te lopen en daar mijn spulletjes te kopen maar dat is helaas niet altijd mogelijk.

Gelukkig voor ons kan je ook online echt toffe spullen vinden!

Hieronder staan een paar spullen die wij persoonlijk heel mooi vinden.

Boho juwelen

Bij Bol.com hebben ze heel veel Boho accessoires en deze zijn een goed voorbeeld van wat het nu juist is.

Als je fan bent van dit soort juwelen moet je zeker ook eens een kijkje nemen op de site van Spiru! Dit is een webshop die gespecialiseerd is in deze spulletjes. Bol.com heeft dan misschien veel maar misschien heb je het toch liever van een kleinere, gespecialiseerde shop.

Boho interieur

De Boho interieus stijl is heel herkenbaar. Er zitten veel aardekleuren en veel natuur elementen in.

Ook weer bij Bol.com hebben ze honderden verschillende producten om je huiskamer helemaal in Ibiza stijl in te richten.

 

En jullie? Wat vinden jullie van deze Boho stijl? Laat het even weten in de commentaren hieronder als je wil.

Ik zelf ben al jaren een trouwe bezoeker van dit prachtige eiland en ik heb al verschillende blogs erover geschreven op mijn andere site. Bekijk zeker dit artikel ook een keer, het gaat over Ibiza bezoeken met een prive gids.

 

 

 

Sharing is caring!

Geef een reactie