The Force Awakens – de beste Star Wars gadgets


Categories :

Sharing is caring!

Tien jaar na ‘Revenge of the Sith’ en achtendertig jaar na de eerste Star Wars film komt er binnenkort weer een nieuwe episode uit. Als we naar de vorige films kijken mogen we er vanuit gaan dat de nieuwe Star Wars film weer een echte hype gaat veroorzaken. De serie films hebben door de jaren heen zo een cultstatus gekregen dat de fans zowat alles wat met de films te maken heeft leuk vinden.

Geen wonder dat er naar aanleiding van de films dan ook altijd veel gadgets uitkomen. T-shirts, foto’s, lampen, enz. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het krijgen in het Star Wars thema.

Hero__Kopie.jpgIn de trailer zie je dat zowat alle bekende gezichten uit de vorige films terugkeren én je ziet ook dat R2-D2 en C-3POer een collega bijkrijgen in de vorm van BB-8. De BB-8 is een schattige droid die geen voeten heeft maar rolt over het oppervlak.

Uiteraard is kan je deze nieuwe droid ook kopen in gadget vorm, klik op de foto voor meer details.

Echt goedkoop kan je hem niet noemen want hij kost bijna 170 euro maar voor de echte Star Wars fan zal dit voor een echt bewegende BB-8 droid waarschijnlijk wel over hebben.

In het filmpje hieronder ziet u hoe het werkt:

 

 

 

Buiten deze droid hebben we op Gadgets-kopen.be nog een heel pak andere Star Wars gadgets en die vind je hier: Star Wars Gadgets.

 

 

Sharing is caring!

Geef een reactie