Wat kan je geven aan mensen die alles al hebben…


Categories :

Sharing is caring!

Wat moeten we weeral kopen voor …. Dat is een zin die iedereen wel al eens gebruikt heeft. Een cadeau kopen voor mensen die alles al hebben is zeer moeilijk! Iedereen kent wel zo iemand die blijkbaar alles al heeft. Zeker oudere mensen hebben zowat alles al in huis dus moet je dikwijls goed nadenken over een mooi cadeau.

Hieronder geven we jullie graag een paar tips mee om toch origineel uit de hoek te komen en ervoor te zorgen dat je voor deze soort mensen ook een mooi cadeau kan vinden.

Cadeaus voor mensen die alles al hebben

Ik kan zo direct wel een paar voorbeelden opnoemen voor de mensen die ik persoonlijk ken maar in het algemeen doen gepersonaliseerde dingen en belevenissen het goed voor mensen die al de rest al hebben.

Voor belevenissen kan je misschien een kijkje nemen op Surprisefactory. Dit is een website waar je allerlei coole dingen kan vinden die men waarschijnlijk nog nooit gedaan heeft.

Denk aan een vliegtuig besturen, indoor skydiven, een dagje dierenverzorger spelen, enz.

Heel tof en origineel!

Ze hebben trouwens ook een speciale pagina met ideetjes voor Kerst.

Als het gaat over spullen personaliseren dan moet je bij Yoursurprise zijn!!

Dit is echt een top website waar je zowat alles kan laten bedrukken of laten graveren.

Geschikt voor alle gelegenheden maar nu met de feestdagen in zicht hebben ze natuurlijk ook een speciale Kerst pagina:

 

Als jullie trouwens zelf nog originele ideeën hebben voor cadeaus voor mensen die alles al hebben dan lees ik het graag in de commentaren hieronder!

Prettige feestdagen iedereen!

Sharing is caring!

Geef een reactie