Beste middel tegen eczeem en rode vlekken in het gelaat

tegen eczeem en rode vlekken

Categories :

Sharing is caring!

 

Als iemand die al jaren last heeft van eczeem en rode vlekken in het gelaat ken ik wel één en ander van zalfjes en producten die dit zogezegd gaan oplossen. Ik denk dat ik er ondertussen een paar tientallen verschillende heb geprobeerd maar allemaal zonder veel resultaat.

Ik heb spullen geprobeerd rechtstreeks vanop internet, dingen die voorgeschreven werden door de huisarts of de dermatoloog maar niks dat echt heel goed werkte.

Ok, ik weet ondertussen wel dat je best geen lekker ruikende creme gebruikt of geen aftershave met alcohol maar dat lost het probleem allemaal niet op, dat zorgt alleen dat het niet erger wordt.

Ook weet ik al heel lang dat ’s avonds een paar glazen bier of rode wijn helemaal uit de boze zijn! Gegarandeerd dat ik de dag nadien extra veel last heb van rode vlekken in het gezicht.

Maar… Wat ik eigenlijk wil vertellen is dat ik nu het (voor mij althans) beste middel tegen eczeem en rode vlekken heb gevonden! Lees even verder!

Welk middel tegen eczeem en rode vlekken in het gelaat?

Na jaren zoeken heb ik eindelijk ontdekt dat dit voor mij de beste producten zijn:

 

La roche posay tegen eczeem

Deze was creme van La-roche-posay dient dus om je gezicht te reinigen. Er zit geen zeep in en ook geen andere toegevoegde producten. Deze werkt bij mij heel goed om roodheid in mijn gezicht te verminderen.

Ik vind dat het mijn huid wel een klein beetje uitdroogt maar daarvoor heb je dan weer onderstaande creme:

Dermalex creme tegen rode plekken en eczeem in het gezicht

Deze creme van Dermalex is dé max! Vroeger durfde ik wel al eens Nivea of zo gebruiken tegen een droge huid maar dat koop ik gewoon niet meer sinds ik deze ken.

Er staat op dat het voor een “zeer droge en atopische” huid is maar volgens mij werkt dit gewoon voor iedereen.

 

Die reiniginscreme vind je in elke apotheek dus die kende ik wel al maar die Dermalex creme leerde ik kennen doordat iemand mij stomweg erover vertelde. Ik ben die mens dankbaar ervoor zonder dat hij het zelf weet waarschijnlijk.

In ieder geval, wil je ze ook testen, klik dan even op de foto’s want daar zit een link achter.

Heb je al ervaringen met deze producten? Laat het dan zeker even weten in de commentaren. Ik hoop in ieder geval dat het voor jullie evengoed werkt als voor mij!

 

 

Sharing is caring!

7 thoughts on “Beste middel tegen eczeem en rode vlekken in het gelaat”

  1. Binnenkort volgt van mij ook een artikel. Want ik heb te kampen met zowel eczeem als dermatitis perioralis. Die laatste is waarschijnlijk stress-gerelateerd ontstaan maar rondom mijn ogen is atopisch eczeem. Afijn, ik ken vanzelfsprekend La Roche-Posay heel goed. Tip: de Toleriane Dermallergo-lijn is fantastisch. Ik gebruik momenteel alleen de oogcrème (letterlijk het enige – naast de hydrocortison) dat de huid rondom mijn ogen verdraagt en de dag- en nachtcrème daarvan. Ook nog wat andere tips maar dat lees je binnenkort.

    1. Ik bekijk het dan zeker een keer. De combo in het artikel werkt prima voor mij maar altijd goed om een paar alternatieven achter de hand te hebben!

Geef een reactie