Gymform Total Abs

89,95

Er zijn verschillende voordelen van sterke en mooie buikspieren, waaronder:

  1. Verbeterde houding: Sterke buikspieren kunnen bijdragen aan een betere houding, omdat ze de kern van het lichaam ondersteunen en helpen om de rug recht te houden.
  2. Verminderde rugpijn: Door het versterken van de kernspieren, kunnen buikspieroefeningen helpen bij het verminderen van rugpijn.
  3. Betere sportprestaties: Sterke buikspieren kunnen helpen bij het verbeteren van de algehele atletische prestaties, omdat ze de stabiliteit en balans van het lichaam verbeteren.
  4. Verhoogde stofwisseling: Het opbouwen van spiermassa, inclusief de buikspieren, kan helpen bij het verhogen van de stofwisseling, waardoor het lichaam meer calorieën kan verbranden.
  5. Verbeterde zelfverzekerdheid: Het hebben van mooie buikspieren kan bijdragen aan een positief lichaamsbeeld en verhoogde zelfverzekerdheid.

Direct naar Tommy Tele!

Artikelnummer: Tommy-83 Categorie:

Beschrijving

Word fitter en train alle buikspieren!

Deze Gymform Total Abs is geschikt voor ieder fitnessniveau.

– Aanbevolen gebruik: 10 minuten per dag.

– Inclusief mini fitnessband  voor het versterken van uw biceps, triceps, schouder- en kuitspieren.

Daarnaast helpt het om cellulitis op de bovenbenen te verminderen.Bekijk hier de instructievideo!Electro Musculaire StimulatieEMS staat voor ‘ Electric Muscle Stimulation’ ofwel ‘Electro Musculaire Stimulatie’. Hierbij wordt gebruik gemaakt van elektrische stimulatie door middel van elektroden die elektrische signalen naar de spieren sturen. Dit resulteert in de opbouw -van spierweefsel, verhoging van het metabolisme en vetverbranding. Het Gymform Total Abs systeem is de nieuwste klinisch bewezen EMS fitnesstrainer die u helpt om snel centimeters te verliezen en uw spieren te versterken.

Door het unieke ontwerp en de nieuwste EMS-trainingtechnologie van de Gymform Total Abs worden al uw buikspieren getraind; uw bovenbuikspieren, midden, lage en uw schuine buikspieren maken meer dan 600 spiercontracties in slechts 10 minuten! Bovendien wordt uw houding verbeterd en verlicht het rugpijn. Omdat het systeem een groot gebied bestrijkt geeft Total Abs sneller resultaat dan gewone buikspiertrainers en is de methode effectiever dan crunches.

Het Gymform Total Abs systeem is compleet met computer, die 6 voorgeprogrammeerde workouts biedt met wel 10 intensiteitsniveaus.

Programma 1: massage

Programma 2: vetbranding

Programma 3: spieropbouw

Programma 4: vormgeven aan de spier

Programma 5: volledige training

Programma 6: anti-cellulite training

Programma 7: krachttraining

Back to Top

Volg ook op Facebook voor de beste promoties!

nl_NLDutch
%d bloggers liken dit: